welkom op de website van Edel Catering de catering service van Edsart en Ellen,
gericht op catering zoals ķ wenst; voor groepen en bij speciale gelegenheden.

Edel Catering bereidt alle producten vers met eerlijke, edele grondstoffen en ze verdienen daarmee het predikaat "huisgemaakt". Bij het samenstellen van de gerechten wordt zoveel mogelijk uitgegaan van ambachtelijke en/of biologische producten, met aandacht en zorg bereid.

Edel Catering bereidt het eten vers op locatie. Van familie-diner tot meerdaagse activiteit, van lunch tot bruiloftsfeest: Edel Catering is van alle markten thuis! Edel Catering werkt op locatie, hierdoor hebben wij geen dure overheadkosten. Dit stelt ons in staat met een betere kwaliteit producten te werken, zonder de prijzen te verhogen.

Edel Catering kan ook de drank verzorgen. We hebben diverse leveranciers van kwalitatief goede en lekkere (biologische) wijnen. We kunnen een biertap regelen met fusten bier van diverse brouwerijen en ook frisdrank is in alle soorten via ons te verkrijgen.

Op de website staan vele ideeŽn, maar de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. We gaan altijd uit van uw wensen. We nodigen u uit om verder te kijken op deze site ...